2022-05-15 07:39:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli tőled a mai nap

Napi horoszkóp május 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Neptunusz fényszöge miatt képesek vagyunk magasabb perspektívából szemlélni a dolgokat. Ez segít abban is, hogy reális célokat tűzz ki magad elé, és ez persze sikerélményhez vezet!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon csak azokat az embereket tudod elviselni magad mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te, akik hasonló hullámhosszon vannak. A párod az egyik, s a legközelebbi barátaid lehetnek még ilyenek. Nagy bölcs beszélgetéseket kezdeményezhetsz velük.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli tőled a mai nap. Szerencsére, most végre a tisztán látásod sem hagy el. És a túlzott elvárásoktól éppúgy tartózkodsz, mint a pesszimizmustól.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt ma értékes felismeréseid lesznek. Talán átértékelsz egy fontos kérdést, vagy ráébredsz, hogy milyen feleslegesen gyártottál magadnak bizonyos problémákat. A lényeg a fejlődés!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatodat, de ez csak addig tart, amíg komolyan veszed. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik rád várnak. Vedd észre! Várd a jót, és akkor az megtalál téged!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt ma remekül működik a hatodik érzéked. Megérzel előre dolgokat, valamilyen spirituális élményed biztosan lesz. Az álmaidra is figyelj oda!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lepd meg kedvesedet valami személyesen neki szóló dologgal. Az utóbbi időben kissé elmérgesedett köztetek a viszony, a látszat szerint eltávolodtatok egymástól. Közelítsétek szíveiteket! Hisz több az összekötő kapocs, mint a szakadás.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Igazán nemes gesztusra számíthatsz ma egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismertél. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Az utóbbi időben nagyon begubóztál. Most változtass ezen!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Boldoggá teheted ma a kedvesedet egy egészen aprócska meglepetéssel is. Ráadásul egy ellenségedről kiderülhet, hogy sokkal jobb szándékkal van irántad, mintsem gondoltad volna. A kapcsolat egészen új irányt vehet a mai napon.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Furcsa, szélsőséges helyzetekbe keveredhetsz a mai napon. Ezzel még önmagadat is meglepheted, hát még a családodat. Nem szoktak hozzá ahhoz, hogy te ilyen fura ügyekbe keveredsz. De hamar ráéreztek mind a kaland ízére.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A határozott fellépés nem feltétlenül a magabiztosság jele. Lehet, hogy éppen a bizonytalanságodat fedi el valaki vele... Ebből még neked is van mit tanulni. Az első lépés, hogy elfogadd az erősségeidet.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Te a megértés és a szelídség szobra vagy. Annál meglepőbb, hogy van ember, aki még téged is kihozhat a sodrodból. Minél közelebbi emberről van szó, annál nagyobb lehet a baj, annál inkább el kell gondolkodnod a kapcsolatotok természetén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: